• Luister live naar GO-FM
  • Kijk live naar GO-TV

Programmering GO-FM / TerneuzenFM

Maandag - Vrijdag

07:00 Hé Goedemorgen
Met GO-FM kun je wakker worden en gelijk op de hoogte zijn van wat er in Zeeuws-Vlaanderen speelt. Om zeven uur start Leen Oele met het programma Hé Goedemorgen. Al vele jaren een prettige manier om wakker te worden.
Presentatie: Leen Oele
 
12:00 De Middagbreak   
Iedere werkdag tussen twaalf en twee De Middagbreak. Een smaakvol en luchtig programma afwisselend gepresenteerd door Paul van Dijk en André de Bodt. Naast de beste muziek aandacht voor wat er in de streek gebeurt, het weer, de verjaardagskalender en iedere dag weer een nieuwe "Dance Classic van dag"
Presentatie:  André de Bodt en Paul van Dijk
 
14:00 John in de Middag
Voor een lekkere afsluiting van je werkdag luister je elke werkdag tussen twee en vier naar het programma "John in de middag" waarin John Lindgreen veel muziek uit het heden en verleden draait en elke dag uiteraard een nieuwe plaat van de "Artiest van de week". Ook het laatste nieuws uit de regio Zeeuws-Vlaanderen wordt niet vergeten.
Presentatie:  John Lindgreen
 
16:00 Onderweg
Om vier uur 's middags, Mr. Radio himself, Roel van Antwerpen (er gaat een gerucht dat hij de uitvinder is van radiomaken, zolang maakt hij al deel uit van ons team). Onderweg naar huis houdt hij je scherp. 
Presentatie: Roel van Antwerpen
 
 
 
18:00 (vrijdag) Weekend Dré
André trapt je weekend af samen met sidekick Felitcio. Aan tafel gasten die je oren doen spitsen. Mooie mensen die opmerkelijke dingen doen. Van spierbundel, Johny de Witte, die wereldkampioen powerlifting werd in India, tot Stef Bos en Herman Brock jr. die live spelen.  Er is ruimte voor Natasja, die vertelt waarom ze zich inzet voor de stichting Kadoos. Lokale politici komen uitleggen wat zij belangrijk vinden, van vechthonden tot waarom er meer geld naar sport moet of juist niet.
Presentatie:  André de Bodt
 
19:00 (woensdag) Martijn's Department
Met een voorliefde voor tracks die nog een hit gaan worden vult Martijn de woensdagavond. Gamenieuws, de uit-agenda en bijzondere nieuwtjes komen voorbij.
Presentatie: Martijn van Doorn
 
 
21:00 RockNight!! 
Rocknight is het programma waarin Erik Huf  de week met een knal afsluit.  Dat Erik, voor hij naar het Zeeuwse vertrok in Den Haag woonde kan en mag je horuh. Je favoriete rockmuziek, elke vrijdag.
Presentatie: Erik Huf
23:00 Alles uit en de Radio Aan en op zaterdag en zondag, Elly's Platenkast.
Het laatste uurtje van de dag gaat het tempo omlaag. De mooiste love songs geselecteerd door Marco op maandag tot Vrijdag en Elly op Zaterdag en Zondag.
Presentatie: Marco van Avermaete & Elly van Amstel

Het Weekend

Zaterdag 11:00 GO-Actueel
Roel van Antwerpen zit van elf tot één achter de microfoon voor GO-Actueel. Hij brengt actualiteiten en nieuws uit de regio bij jou in de huiskamer en er schuiven gasten aan die bepalend zijn voor het nieuws in de regio.
 
Zaterdag 13:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Als je wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zaterdag 14:00 Studio 45
In Studio 45 hoor je elke week de lekkerste 80’s, 90’s en 00's hits en ook een beetje uit de 70's gepresenteerd door Lex de Groot. Je krijgt nieuws van toen, wat was er te zien in de bioscoop en de televisie, de egotripper, nummer één hits van precies zoveel jaar geleden (dag op dag).
 
Zaterdag 16:00 UpThoDate
Elke zaterdagmiddag hoor je in UpThoDate het opmerkelijke nieuws uit de regio, de gekste weetjes, de gaafste gadgets en de beste muziek.
Presentatie: Thomas Weemaas
 
Zaterdag 19:00 BOOOM!!
Iedere zaterdagavond nemen Drees, Marley en Mischa je mee in de wereld van de hiphop en R&B. De mannen van BOOOM praten je bij over de allernieuwste nummers, maar schuwen de gouwe ouwe hits ook zeker niet. Daarnaast houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws en de tofste feesten in de buurt.
 
 
Zaterdag 22:00 VOLT Radio 
Elke 2de zateterdag van de maand, praten SkaffaRaffa en E-dict je bij over alles wat in Drum&Bass- en Dubstepscène gebeurd. Met vette nummers, interessante gasten en een altijd up-to-date party agenda brengen ze je het beste van zowel de lokale, als landelijke ontwikkelingen.
Presentatie: SkaffaRaffa (Raf van den Eijnden) en E-dict (Peter van de Ven).
 
Zaterdag en Zondag 23:00 Elly's Platenkast
Elly draait in haar Platenkast zowel oldies met een hoog "aha erlebnis" gehalte als recente nummers. Het beste uit vijf decennia popmuziek komt voorbij.   Zoals ze zelf met een glimlach zegt: "Je kunt met mij alle kanten op behalve de goede".
 
Zondag 08:00 De Message
Zondag De Zondagmorgen starten we om acht uur ontspannen met De Message. In de rust van de ochtend hoor je levensbeschouwelijke onderwerpen. Rouw, liefde, respect, vriendschap en geloof. Onderwerpen die bepalen op welke manier mensen in het leven staan, wat voor hen belangrijk is en waar zij in de samenleving mee te maken krijgen.
 
Zondag 10:00 Lach en Luister
Programma met stukjes cabaret en muziek uit de regio. Maikel Harte, maar ook nationale grappentappers komen voorbij. Het lokale weer, nieuws en waar je naar toe kan dit weekend ontbreken nooit.
 
Zondag 12:00 The Oldies Project
Om twaalf uur zondagmiddag volgt dan The Oldies Project. Roel van Antwerpen duikt in zijn platencollectie en laat je onbekende pareltjes horen uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.
 
Zondag 13:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zondag 14:00 DNS!

Geen weekend zonder DNS!  Oftewel Dré's Nieuwe Stijl!  Focus op artiesten met een bijzonder verhaal, goede doelen uit de regio worden belicht. 

 
 
Uitzending gemist
  • De Middagbreak vrijdag 18 oktober '19 • 13:00 uur
  • De Middagbreak vrijdag 18 oktober '19 • 12:00 uur
  • Hé goedemorgen vrijdag 18 oktober '19 • 09:00 uur
  • Hé goedemorgen vrijdag 18 oktober '19 • 08:00 uur
  • Hé goedemorgen vrijdag 18 oktober '19 • 07:00 uur
  • Alles Uit, Radio Aan donderdag 17 oktober '19 • 23:00 uur
Bekijk meer