• Luister live naar GO-FM
  • Kijk live naar GO-TV

Programmering GO-FM / TerneuzenFM

Maandag - Vrijdag

07:00 Hé Goedemorgen
Met GO-FM kun je wakker worden en gelijk op de hoogte zijn van wat er in Zeeuws-Vlaanderen speelt. Om zeven uur start Leen Oele met het programma Hé Goedemorgen. Al vele jaren een prettige manier om wakker te worden.
Presentatie: Leen Oele
 
12:00 De Middagbreak   
Iedere werkdag tussen twaalf en twee De Middagbreak. Een smaakvol en luchtig programma afwisselend gepresenteerd door John Lindgreen en André de Bodt. Naast de beste muziek aandacht voor wat er in de streek gebeurt, het weer, de verjaardagskalender en iedere dag weer een nieuwe "Dance Classic van dag".
Presentatie:  André de Bodt en John Lindgreen
 
14:00 Steven om twee
Zondag tot maandag, Steven 'om Twee. Het laatste nieuws uit de regio Zeeuws-Vlaanderen en gewoon lekker muziek om bezig bij te zijn.
Presentatie:  Steven Hamelink
 
16:00 Onderweg
Richard van Damme presenteert elke werkdag Onderweg. 
 
Onderweg
Om vier uur 's middags, hadden we elke dag Mr. Radio himself, Roel van Antwerpen. Op 11-juni-2020 overleed hij in Terneuzen. Radioman in hart en nieren en al lang vrijwilliger bij GO, is donderdag tot groot verdriet van zijn collega’s en vrienden veel te vroeg overleden. link
 
 
 
18:00 (vrijdag) Weekend Dré
André trapt je weekend af samen met sidekick Felitcio. Aan tafel gasten die je oren doen spitsen. Mooie mensen die opmerkelijke dingen doen. Van spierbundel, Johny de Witte, die wereldkampioen powerlifting werd in India, tot Stef Bos en Herman Brock jr. die live spelen.  Er is ruimte voor Natasja, die vertelt waarom ze zich inzet voor de stichting Kadoos. Lokale politici komen uitleggen wat zij belangrijk vinden, van vechthonden tot waarom er meer geld naar sport moet of juist niet.
Presentatie:  André de Bodt
 
19:00 (woensdag) Martijn's Department
Met een voorliefde voor tracks die nog een hit gaan worden vult Martijn de woensdagavond. Gamenieuws, de uit-agenda en bijzondere nieuwtjes komen voorbij.
Presentatie: Martijn van Doorn
 
 
21:00 RockNight!! 
Rocknight is het programma waarin Erik Huf  de week met een knal afsluit.  Dat Erik, voor hij naar het Zeeuwse vertrok in Den Haag woonde kan en mag je horuh. Je favoriete rockmuziek, elke vrijdag.
Presentatie: Erik Huf
23:00 Alles uit en de Radio Aan en op zaterdag en zondag, Elly's Platenkast.
Het laatste uurtje van de dag gaat het tempo omlaag. De mooiste love songs geselecteerd door Marco op maandag tot Vrijdag en Elly op Zaterdag en Zondag.
Presentatie: Marco van Avermaete & Elly van Amstel

Het Weekend

Zaterdag 11:00 GO-Actueel
Het meest besproken programma van de redio. Roel van Antwerpen, Leen Oele, Richard van Damme of John Lindgreen zitten van elf tot één achter de microfoon voor GO-Actueel. Hij brengt actualiteiten en nieuws uit de regio bij jou in de huiskamer en er schuiven gasten aan die bepalend zijn voor het nieuws in de regio. Beeld materiaal van onze gasten wordt op website en FB gedeeld.
 
Zaterdag 13:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Als je wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zaterdag 14:00 Studio 45
In Studio 45 hoor je elke week de lekkerste 80’s, 90’s en 00's hits en ook een beetje uit de 70's gepresenteerd door Lex de Groot. Je krijgt nieuws van toen, wat was er te zien in de bioscoop en de televisie, de egotripper, nummer één hits van precies zoveel jaar geleden (dag op dag).
 
Zaterdag 19:00 BOOOM!!
Iedere zaterdagavond nemen Drees en Marley je mee in de wereld van de hiphop en R&B. De mannen van BOOOM praten je bij over de allernieuwste nummers, maar schuwen de gouwe ouwe hits ook zeker niet. Daarnaast houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws en de tofste feesten in de buurt.
 
 
Zaterdag 22:00 VOLT Radio 
Elke 2de zateterdag van de maand, praten SkaffaRaffa en E-dict je bij over alles wat in Drum&Bass- en Dubstepscène gebeurd. Met vette nummers, interessante gasten en een altijd up-to-date party agenda brengen ze je het beste van zowel de lokale, als landelijke ontwikkelingen.
Presentatie: SkaffaRaffa (Raf van den Eijnden) en E-dict (Peter van de Ven).
 
Zaterdag om 23:0-0 en Zondag 22:00 Elly's Platenkast
Elly draait in haar Platenkast zowel oldies met een hoog "aha erlebnis" gehalte als recente nummers. Het beste uit vijf decennia popmuziek komt voorbij.   Zoals ze zelf met een glimlach zegt: "Je kunt met mij alle kanten op behalve de goede".
 
 
 
 
Woensdag 23:00 en om Zondag 21:00 The Oldies Project
The Oldies Project. Roel van Antwerpen duikt in zijn platencollectie en laat je onbekende pareltjes horen uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Roel van Antwerpen overleed op 11 juni 2020 in Terneuzen. Kort voor zijn dood stuurde hij meer dan 100 uur opnamen van de Oldies Project. We zullen je nooit vergeten en met je unieke stem op de radio voelen we dat je dicht bij ons bent. link
 
Zondag 12:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zondag 14:00 DNS!

Geen weekend zonder DNS!  Oftewel Dré's Nieuwe Stijl!  Focus op artiesten met een bijzonder verhaal, goede doelen uit de regio worden belicht. 

 
 
Uitzending gemist
  • Alles Uit, Radio Aan maandag 28 september '20 • 23:00 uur
  • Onderweg maandag 28 september '20 • 17:00 uur
  • Onderweg maandag 28 september '20 • 16:00 uur
  • Steven om twee... maandag 28 september '20 • 14:00 uur
  • De Middagbreak maandag 28 september '20 • 13:00 uur
  • De Middagbreak maandag 28 september '20 • 12:00 uur
Bekijk meer