• Luister live naar GO-FM
  • Kijk live naar GO-TV

Programmering GO-FM / TerneuzenFM

Maandag - Vrijdag

07:00 Hé Goedemorgen
Met GO-FM kun je wakker worden (7 tot 10 uur) en gelijk op de hoogte zijn van wat er in Zeeuws-Vlaanderen speelt. Om zeven uur start Leen Oele met het programma Hé Goedemorgen. Al vele jaren een prettige manier om wakker te worden.
Presentatie: Leen Oele
 
12:00 De Middagbreak   
Iedere werkdag tussen twaalf en twee De Middagbreak. Een smaakvol en luchtig programma afwisselend gepresenteerd door John Lindgreen en André de Bodt. Naast de beste muziek aandacht voor wat er in de streek gebeurt, het weer, de verjaardagskalender en iedere dag weer een nieuwe "Dance Classic van dag".
Presentatie:  André de Bodt en John Lindgreen
 
14:00 Florian Hamelink
 
 
16:00 Onderweg
Richard van Damme presenteert elke werkdag Onderweg van 16 tot 18 uur. Terwijl jij onderweg bent naar huis, kun je alsvast ontspannen met de radio aan.
 
20:00 Power Donderdag 
Iedere week interviews met bekende Nederlanders en Vlamingen, (sport)nieuws en het weer voor het komend weekend met Gert de Bruijn.  Kom alles te weten over grote evenementen in Nederland en België en maak kans op een ticket! (wanneer dat weer mogelijk is) Uiteraard draait Erik ook volop muziek uit de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s, maar zeker ook hits van nu. Het programma is een samenwerkingsproject met vele andere streekomroepen. 
Presentatie: Erik Beks  
 
14.00 (vrijdag) De GO-FM Top 30
Florian Hamelink laat je genieten van de 30 populairste tracks van de week, gebaseerd op de streamingdiensten, airplay top 40 en de trends op sociale media. Met iedere week een muzikale tip: De Track van de Week. 
 
18:00 (vrijdag) Weekend Dré
André trapt je weekend af samen met sidekick Felitcio. Aan tafel gasten die je oren doen spitsen. Mooie mensen die opmerkelijke dingen doen. Van spierbundel, Johny de Witte, die wereldkampioen powerlifting werd in India, tot Stef Bos en Herman Brock jr. die live spelen.  Er is ruimte voor Natasja, die vertelt waarom ze zich inzet voor de stichting Kadoos. Lokale politici komen uitleggen wat zij belangrijk vinden, van vechthonden tot waarom er meer geld naar sport moet of juist niet.
Presentatie:  André de Bodt
 
 
23:00 Alles uit en de Radio Aan en op zaterdag en zondag, Elly's Platenkast.
Het laatste uurtje van de dag gaat het tempo omlaag. De mooiste love songs geselecteerd door Marco op maandag tot Vrijdag en Elly op Zaterdag en Zondag.
Presentatie: Marco van Avermaete & Elly van Amstel

Het Weekend

Zaterdag 11:00 GO-Actueel
Het meest besproken programma van de regio. Leen Oele, Richard van Damme of John Lindgreen zitten van elf tot één achter de microfoon voor GO-Actueel. Zij brengen actualiteiten en nieuws uit de regio bij jou in de huiskamer en er schuiven gasten aan die bepalend zijn voor het nieuws in de regio. Beeldmateriaal van onze gasten wordt op website en FB gedeeld.
 
Zaterdag 13:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Als je wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zaterdag 14:00 Studio 45
In Studio 45 hoor je elke week de lekkerste 80’s, 90’s en 00's hits en ook een beetje uit de 70's gepresenteerd door Lex de Groot. Je krijgt nieuws van toen, wat was er te zien in de bioscoop en de televisie, de egotripper, nummer één hits van precies zoveel jaar geleden (dag op dag).
 
Zaterdag 19:00 BOOOM!!
Iedere zaterdagavond nemen Drees en Marley je mee in de wereld van de hiphop en R&B. De mannen van BOOOM praten je bij over de allernieuwste nummers, maar schuwen de gouwe ouwe hits ook zeker niet. Daarnaast houden ze je op de hoogte van het laatste nieuws en de tofste feesten in de buurt.
 
Zaterdag 20:00 WeekendMix
Florian Hamelink, met 2 uur de nieuwse en leukste hits in een op en top mix. Tips waar je moet zijn en wat je moet zien.  Wat gebeurt er in het Zeeuwse en aan de overkant. 
 
Zaterdag 22:00 VOLT Radio 
Elke 2de zateterdag van de maand, praten SkaffaRaffa en E-dict je bij over alles wat in Drum&Bass- en Dubstepscène gebeurd. Met vette nummers, interessante gasten en een altijd up-to-date party agenda brengen ze je het beste van zowel de lokale, als landelijke ontwikkelingen.
Presentatie: SkaffaRaffa (Raf van den Eijnden) en E-dict (Peter van de Ven).
 
Zaterdag om 23:0-0 en Zondag 22:00 Elly's Platenkast
Elly draait in haar Platenkast zowel oldies met een hoog "aha erlebnis" gehalte als recente nummers.
Het beste uit vijf decennia popmuziek komt voorbij.   Zoals ze zelf met een glimlach zegt: "Je kunt met mij alle kanten op behalve de goede".
 
 
 
Zondag 10:00   De zondagmorgen van Alfred Blokhuizen
Je bent aan de brunch, je bent net wakker na het uitslapen, of je werkt in het weekend? Dan is dit hèt moment om je oren te laten verwennen met een brede keuze uit de muziekcollectie van GO-FM. Van de sixties tot nu, van zwoel tot strak, het zit er allemaal in. We informeren je ook over van alles en nog wat. Gewoon een prettig begin van de zondag!

Zondag 12:00 Het Hitsyndicaat
"De muziek die je nooit vergeet..!" Als je niet alleen wilt meefluiten met de muziek waar je mee opgroeide, maar ook bijdetijd wil blijven. Wilt worden verrast met de muziek van nu, nieuw binnen in de Top 40. Maar ook zomaar een track van een nieuw album. Op voorwaarde dat die nieuwe release net zo lekker mee te fluiten is als de bekende hits van toen.
Johan Sponselee begon zijn radiocarriere bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, en werkt tegenwoordig ook als communicatietrainer en ontwikkelaar van trainingsprogramma's.  
 
Zondag 21:00 The Oldies Project
The Oldies Project. Roel van Antwerpen duikt in zijn platencollectie en laat je onbekende pareltjes horen uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. Roel van Antwerpen overleed op 11 juni 2020 in Terneuzen. Kort voor zijn dood stuurde hij meer dan 100 uur opnamen van de Oldies Project. We zullen je nooit vergeten en met je unieke stem op de radio voelen we dat je dicht bij ons bent. link
 
 
Uitzending gemist
  • Alles Uit, Radio Aan dinsdag 26 oktober '21 • 23:00 uur
  • Onderweg dinsdag 26 oktober '21 • 17:00 uur
  • Onderweg dinsdag 26 oktober '21 • 16:00 uur
  • De Middagbreak dinsdag 26 oktober '21 • 13:00 uur
  • De Middagbreak dinsdag 26 oktober '21 • 12:00 uur
  • He goedemorgen dinsdag 26 oktober '21 • 09:00 uur
Bekijk meer