HSV Hoek wint vrij eenvoudig van VVSB

Geplaatst: 28 mei 2022 om 22:16

In de laatste thuiswedstrijd moest HSV Hoek winnen om nog kans te maken op de nacompetitie. Voor VVSB uit Noordwijkhout dreigt nog steeds degradatie. VVSB begon feller aan het duel dan HSV Hoek. Dit leidde echter niet tot hele grote kansen. Gedurende de eerste helft kreeg HSV Hoek meer grip op de wedstrijd. Uit een corner van Rik Impens scoorde Ruben de Jager met een kopbal. Net voor de rust kreeg Giovanni Delannoy nog een grote kans op 2-0 maar hij schoot de bal rakelings langs de goal. In de tweede helft was VVSB in het begin gevaarlijk. Maar net als in de eerste helft had HSV Hoek de wedstrijd snel weer onder controle. Na een schitterende voorzet van Mo Jabar Zada wist Steve Schalkwijk de 2-0 binnen te schieten. HSV Hoek kon vervolgens de wedstrijd vrij eenvoudig uit spelen. HSV Hoek moet de laatste uitwedstrijd winnen van VVOG en dan hopen dat DVS punten laat liggen tegen Sportlust om nog kans te maken op de nacompetitie.

Tekste en foto's: Thijs van der Geld