HSV Hoek komt snelle achterstand niet meer te boven

Geplaatst: 16 november 2019 om 19:56

Na de zware nederlaag tegen Harkemase Boys is iedereen natuurlijk benieuwd hoe het vandaag met HSV Hoek zal gaan. Ze moeten het opnemen tegen de koploper, Sparta Nijkerk.
Sparta Nijkerk begint fel en scoort al binnen enkele minuten. Doelpuntenmaker is Bryan Burgerhout. Ook na de 0-1 komt Hoek niet aan voetballen toe. Niet veel later maakt Maurice de Ruiter zelfs 0-2. Langzaam maar zeker krijgt Hoek meer grip op de wedstrijd. Ze krijgen wat kansjes, toch is het Sparta Nijkerk die zelfs 0-3 maakt door Gibrano Plet. De ruststand is 0-3.
Trainer Gevaert heeft zijn spelers vast flink toegesproken tijdens de rust, want HSV Hoek speelt veel beter in de tweede helft. Ruben de Jager scoort de 1-3 en iets later wordt het zelfs 2-3. De 3-3 hangt in de lucht, maar Donny van der Wal ontneemt HSV Hoek hun laatste hoop door er nog 2-4 van te maken.

Foto's en tekst: Thijs van der Geld